Klassiske Jakkesæt

Lige nu har vi 10% rabat på alle jakkesæt samt gratis skræddertilpasninger 

Hvad siger vores kunder?

Facebook anmeldeser - 5/5
5/5
Google anmeldelser - 4,6/5
4.6/5
Torben Bech Andersen
Torben Bech Andersenfacebook anmeldelse
Læs mere
Helt fantastisk vejledning og super god service hos J.Antony. Jeg kan kun give min bedste anbefaling 😃 super lækker habit jeg har købt hos J. Antony.
Christian Jensen
Christian Jensengoogle anmeldelse
Læs mere
God og professionel oplevelse hos J.Antony. Manglede et jakkesæt, og fik en grundig introduktion til typer og kvaliteter, hvorefter jeg nemt kunne foretage mine valg. Anton og Thue tog ansvaret for alt det praktiske, jeg skulle egentlig bare møde op og hoppe i tøjet. Kan kun anbefale denne lidt anderledes oplevelse med tøjindkøb. Prisen var i øvrigt også skarp.
Torkild Justesen
Torkild Justesenfacebook anmeldelse
Læs mere
Jeg har vel efterhånden en hel serie af J.Antony's jakkesæt, da det er svært at finde andre til en så fair pris, som samtidig har samme høje kvalitet og pasform. De holder fint til ture ind og ud af bilen mellem møder uden, at man får fornemmelsen af, at rens og pres ville være tiltrængt. Jeg er ret sikker på, at min serie inden længe skal udbygges med lidt nyt.
Niels Justesen
Niels Justesengoogle anmeldelse
Læs mere
Har fået fremragende behandling hos J. Antony. Deres skjorter er især en en velsiddende (og skjult) perle i KBH - kan varmt anbefales. Professionel service fra Thue og Anton, som glædeligt deler ud af deres store viden om detaljen og metervaren (hvis man ønsker det og er nysgerrig som mig). Deres whiskey var heller ikke dum.
Morten Gaede Thrane
Morten Gaede Thranefacebook anmeldelse
Læs mere
Står du og mangler et jakkesæt, og ikke vil sprænge banken for at få fingre i et top lækkert et af slagsen. Så kan jeg klart anbefale dette fantastiske brand. Bæredygtige matrialer og virkelig flotte detaljer. Yderst professionel service, fra de to stiftere af J. Antony Copenhagen. Fra det øjeblik du træder ind i showroom til udvælgelsen af netop dit jakkesæt, til bestilling, til skræddersyning - til levering.
Jacob Vase Rasmussen
Jacob Vase Rasmussengoogle anmeldelse
Læs mere
Har nu handlet et del gange hos J.Antony og kan varmt anbefale dem. Bedste jakkesæt i København og altid god service!
Danni Hansen
Danni Hansenfacebook anmeldelse
Læs mere
Jeg fik en super venlig og professionel behandling hos J. Antony da jeg skulle have jakkesæt til mit bryllup. Super kvalitet og rådgivning/opfølgning hele vejen igennem. Tak fordi i går så meget op i det!
Rasmus Alenkær-Jørgensen
Rasmus Alenkær-Jørgensengoogle anmeldelse
Læs mere
Lækkert tøj i god kvalitet. Et must for dem der gerne vil godt håndværk.
Lasse Johansen
Lasse Johansenfacebook anmeldelse
Læs mere
Jeg havde længe gået og syntes jeg manglede et personligt jakkesæt, da mine og Antons veje krydsede. Jeg kan bedst beskrive ham som en service minded tekstil nørd. Anton fortalte mig passioneret om hver eneste lille detalje i hans jakkesæt. Design detaljer som jeg aldrig havde overveje, men som gør oplevelsen ved at bære et J.Antony jakkesæt enestående. Det er til den dag idag stadig det mest personlige jakkesæt jeg har og jeg har fået masser anderkendelse for det.
Tidligere
Næste