Light Grey Jakkesæt tilbud

Denne model er lavet i farven light gray. Dette jakkesæt giver et meget professionelt look, men kan også bruges til hverdagens begivenheder. Grå er nemt at matche og den er derfor en vigtig del i den profesionelle garderobe.

Metervareproducenten der er blevet valt til denne model er Vitale Barberis Canonico

Original price was: 5.500,00 kr..Current price is: 4.950,00 kr..

Blazer

Blazeren har minimalt indlæg i skuldrene, hvilket giver den et naturligt fald.

2 slidser bagpå.

Indeholder halv Canvas af hestehår, som er med til at forme blazeren til den enkeltes kropsbygning og gør den mere åndbar.

100% Naturlige Corozo-knapper pryder blazeren. To knapper foran og 4 knapper side-by-side på ærmerne. Disse knapper er helt specielle, da de er lavet af nedslebet nød, også kaldet en stennød, som stammer fra Tagua palmen.

Bukser

Bukserne til denne model fås i to pasformer. Paris (slim fit) og London (regular fit).

Buksekanten har indbygget gummi-rem. Remmen er medvirkende til at holde skjorten på plads.

På bagsiden af buksens livrem er der foretaget et lille håndlavet snit. Dette gør, at buksen naturligt følger hoftens bevægelser, hvilket mindsker slid.

Der er påsyet viskose stof på indersiden af buksen, hvilket gør dem yderst behagelige at have på.

Materialer

Metervareproducenten der er blevet valgt til denne model er fra den italienske tekstilproducent Vitale Barberis Canonico. Vitale Barberis Canonico bruger den fineste Merinould fra New Zealand i super 110 til denne metervarer.

De slidstærke merinofibre er særdeles elastiske, og derfor er stoffet både behageligt, elegant og åndbart, hvilket også tillader kroppen at opretholde en optimal temperatur.

Den italienske tekstilfabrikant Vitale Barberis Canonico hører til familien “Barberis” hvis produktionshistorie stammer helt tilbage fra året 1663. Produktion holder til i tekstilområdet Trivero i Italien som også huser mode giganten “Ermenegildo Zegna”

Du kunne også være interesseret i...