Opbygningen af et jakkesæt fra J.Antony CPH

Hos J.Antony CPH ønsker vi at være så transparente som muligt og vi vil derfor meget gerne fortælle om hvordan vores jakkesæt bliver til. Fra de enkelte materialer til at det ender hos vores kunder.

Materialerne

Vores producenter bruger den fineste Merinould, som bliver produceret under naturlige forhold.

De slidstærke merinofibre er særdeles elastiske, og derfor er stoffet både behageligt, elegant og åndbart, hvilket også tillader kroppen at opretholde en optimal temperatur.

Vi bruger Woolmark-certificeret metervareproducenter. Woolmark er verdens førende og mest veletablerede kvalitetsstempel for uld. Dette betyder at alle parametre indenfor miljø, forurening, kvalitet, bæredygtighed og produktion bliver overholdt.

Produktionen

Alle vores jakkesæt er konstrueret efter traditionel italiensk produktionsmetode.

Jakkesættets dele syes og hæftes sammen fremfor limes – også kaldet Sartorial Konstruktion. Det betyder at vores jakkesæt er mere elastiske og derfor vil følge dine bevægelser bedre.

Det tager ca. 250 minutter at producere et helt jakkesæt med Sartorial Konstruktion, og der bruges ca. 3,5 meter højkvalitets stof til et almindeligt todelt jakkesæt.

Alle vores jakkesæt syes sammen i hånden af 75 syersker, som alle er eksperter på hvert deres område indenfor Sartorial Konstruktion af jakkesæt.

På vores fabrik i Tjekkiet, konstrueres jakkesættene under ansvar af jakkesæt-geniet, Michell Gagantino, som er tidligere konstruktør hos modegiganten Valentino.

Under hele processen inspiceres jakkesættene af vores konstruktør, Michell, og produktionslederen, som sikrer at hvert led lever op til den høje standard.

Vi er derfor stolte af, at kunne præsentere Sartorial konstrueret jakkesæt, hvor det gode håndarbejde og de italienske dyder lever videre. Vores design kombinerer traditionelt italiensk håndværk med nutidens tidsløse elegance.

Showroom

Jakkesæt og skjorter kommer til vores showroom hvor du kan prøve dem. Vi måler dig op og finder den rigtige pasform til din kropstype. Skulle der være nogle ting som skal rettes til, bliver de skræddertilpasset så alt passer perfekt. 

I showroomet står vi også klar til at guide dig hvis ønsker at designe dit  jakkesæt helt fra bunden, du kan læse mere om design selv jakkesæt her

Adressen på showroomet er: Kjeld Langes Gade 14, 1367, København