Navy Blue Jakkesæt tilbud

Det perfekte jakkesæt til arbejdet så du kan fremvise den bedste side af dit professionelle jeg. Farven Navy Blue passer ind i alle sammenhæng da man kan fremstå elegant på en subtil måde.

Denne model er lavet af metervare fra producenten Loro Piana i den højeste kvalitet, super 150, som også er den højeste kvalitet af de 5 klassiske jakkesæts modeller.

Original price was: 7.500,00 kr..Current price is: 6.750,00 kr..

Blazer

Blazeren har minimalt indlæg i skuldrene, hvilket giver den et naturligt fald.

2 slidser bagpå.

Indeholder halv Canvas af hestehår, som er med til at forme blazeren til den enkeltes kropsbygning og gør den mere åndbar.

100% Naturlige Corozo-knapper pryder blazeren. To knapper foran og 4 knapper side-by-side på ærmerne. Disse knapper er helt specielle, da de er lavet af nedslebet nød, også kaldet en stennød, som stammer fra Tagua palmen.

Bukser

Bukserne til denne model fås i to pasformer. Paris (slim fit) og London (regular fit).

Buksekanten har indbygget gummi-rem. Remmen er medvirkende til at holde skjorten på plads.

På bagsiden af buksens livrem er der foretaget et lille håndlavet snit. Dette gør, at buksen naturligt følger hoftens bevægelser, hvilket mindsker slid.

Der er påsyet viskose stof på indersiden af buksen, hvilket gør dem yderst behagelige at have på.

Materialer

Metervareproducenten der er blevet valgt til denne model er fra den italienske tekstilfabrikant Loro Piana i 100% merinould. Loro Piana bruger uld fra Tasmanien i en Super 150’s til denne metervare.

Den luksuriøse metervarer fra Loro Piana hører til de fineste materialer indenfor uld, med en vægt på 220 gram per meter gør det jakkesættet let og fantastisk behageligt at have på, samt det giver et elegant og luksuriøst look. (Specielt med denne metervare er det vigtigt at prøve jakken på så man kan mærke forskellen)

Siden 1924 har Loro Piana haft et ry som værende de dygtigste uldproducenter, og de har gennem 5 generationer leveret metervarer af højeste kvalitet. I dag er Loro Piana en af de førende metervareproducenter som leverer materialer til de største og mest luksuriøse modehuse i verden.

Du kunne også være interesseret i...