Om os

J.Antony Copenhagen er et dansk herretøjsmærke etablereret i København i 2012. Mærket er et resultat af en ung iværksættes drøm og vision om at skabe et ekslusivt Jakkesæt-brand lavet til den typiske forretningsmand. J.Antony CPH har fra virksomhedens begyndelse haft som mål at skabe et jakkesæt, der visuelt tilpasser sig den højeste standard på markedet og som samtidigt føles komfortabelt at have på, disse værdier skabes og forenes hos J.Antony Copenhagen. For at sikre sig den fineste kvalitet af metervarer har J. Antony CPH etableret et samarbejde med de største italienske stofproducenter bla. Lanificio F.lli Cerruti og Loro Piana og kvaliteten af jakkesættene er derfor i højeste klasse. 

Showroom

I vores showroom kan du komme ned og få taget mål samt finde den pasform der passer til din kropstype. Her  guider vi, og hjælpe dig så du finder et jakkesæt som ikke kun ser godt ud men som også er behageligt at have på. 

Vores showroom ligger lige ud til søerne i København, adressen er: Kjeld Langes Gade 14. st.tv. 1367 København K  (åben i googlemaps)