Dark Navy Blue Jakkesæt tilbud

Det perfekte jakkesæt til arbejdet så du kan fremvise den bedste side af dit professionelle jeg. Farven Dark Navy Blue giver et lidt mørkere look uden at den bliver sort, hvilket giver den kant og elegance.

Denne model er lavet af metervare fra producenten Lanificio F.lli Cerruti. i super 110.

Original price was: 6.000,00 kr..Current price is: 5.400,00 kr..

Blazer

Blazeren har minimalt indlæg i skuldrene, hvilket giver den et naturligt fald.

2 slidser bagpå.

Indeholder halv Canvas af hestehår, som er med til at forme blazeren til den enkeltes kropsbygning og gør den mere åndbar.

100% Naturlige Corozo-knapper pryder blazeren. To knapper foran og 4 knapper side-by-side på ærmerne. Disse knapper er helt specielle, da de er lavet af nedslebet nød, også kaldet en stennød, som stammer fra Tagua palmen.

Bukser

Bukserne til denne model fås i to pasformer. Paris (slim fit) og London (regular fit).

Buksekanten har indbygget gummi-rem. Remmen er medvirkende til at holde skjorten på plads.

På bagsiden af buksens livrem er der foretaget et lille håndlavet snit. Dette gør, at buksen naturligt følger hoftens bevægelser, hvilket mindsker slid.

Der er påsyet viskose stof på indersiden af buksen, hvilket gør dem yderst behagelige at have på.

Marterialer

Metervareproducenten der er blevet valgt til denne model er fra den italienske tekstilproducent Lanificio F.lli Cerruti. Lanificio F.lli Cerruti anvender udelukkende det fineste merinould fra Australien i super 110 til denne metervarer.

De slidstærke merinofibre er særdeles elastiske, og derfor er stoffet både behageligt, elegant og åndbart, hvilket også tillader kroppen at opretholde en optimal temperatur.

Lanificio F.lli Cerruti er fra det nordvestlige del af italien og har hovedsæde i byen Biella tæt ved Milano. Tekstil fabrikken er etableret i 1881 af tre brødre. Barnebarnet til en af stifterene, Nino Cerruti skabte i 50’erne modehuset Cerruti 1881 der har iklædt de største hollywood stjerner op gennem tiderne. Lanificio F.lli Cerruti er særligt kendt for deres høje kvalitet og innovative stoftyper.

Du kunne også være interesseret i...