Bestil gratis opmåling

Vi bestræber os altid på at dit jakkesæt passer perfekt, og vi anbefaler derfor at man kommer ned til en opmåling hvor vi finder den rette pasform, fremviser materialer samt fortæller om den bedste vedligeholdelses metode.

Bestil tid herunder eller lav en special aftale og ring til os på tlf: 53 53 66 22 Showroom’et ligger på Kjeld Langes Gade 14. st.tv 1367, København K

Kalender er ved at loade…
facebook anmeldeser - 5/5
5/5
Torben Bech Andersen
Torben Bech Andersenfacebook anmeldelse
Læs mere
Helt fantastisk vejledning og super god service hos J.Antony. Jeg kan kun give min bedste anbefaling 😃 super lækker habit jeg har købt hos J. Antony.
Nicholas Jesuthasan
Nicholas Jesuthasanfacebook anmeldelse
Læs mere
Super lækre jakkesæt til en hver smag!! plus servicen gør bare oplevelsen bedre. kan stærkt anbefale J. Antony!!!
Torkild Justesen
Torkild Justesenfacebook anmeldelse
Læs mere
Jeg har vel efterhånden en hel serie af J.Antony's jakkesæt, da det er svært at finde andre til en så fair pris, som samtidig har samme høje kvalitet og pasform. De holder fint til ture ind og ud af bilen mellem møder uden, at man får fornemmelsen af, at rens og pres ville være tiltrængt. Jeg er ret sikker på, at min serie inden længe skal udbygges med lidt nyt.
Morten Gaede Thrane
Morten Gaede Thranefacebook anmeldelse
Læs mere
Står du og mangler et jakkesæt, og ikke vil sprænge banken for at få fingre i et top lækkert et af slagsen. Så kan jeg klart anbefale dette fantastiske brand. Bæredygtige matrialer og virkelig flotte detaljer. Yderst professionel service, fra de to stiftere af J. Antony Copenhagen. Fra det øjeblik du træder ind i showroom til udvælgelsen af netop dit jakkesæt, til bestilling, til skræddersyning - til levering.
Danni Hansen
Danni Hansenfacebook anmeldelse
Læs mere
Jeg fik en super venlig og professionel behandling hos J. Antony da jeg skulle have jakkesæt til mit bryllup. Super kvalitet og rådgivning/opfølgning hele vejen igennem. Tak fordi i går så meget op i det!
Lasse Johansen
Lasse Johansenfacebook anmeldelse
Læs mere
Jeg havde længe gået og syntes jeg manglede et personligt jakkesæt, da mine og Antons veje krydsede. Jeg kan bedst beskrive ham som en service minded tekstil nørd. Anton fortalte mig passioneret om hver eneste lille detalje i hans jakkesæt. Design detaljer som jeg aldrig havde overveje, men som gør oplevelsen ved at bære et J.Antony jakkesæt enestående. Det er til den dag idag stadig det mest personlige jakkesæt jeg har og jeg har fået masser anderkendelse for det.
Tidligere
Næste